Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

nedelja, 6. maj 2018

ODMEVI 1

Zdravnica dr. Marija Ravnihar je poslala obsežen spis, za katerega je prepričana, da so to Marijina sporočila. Ne da bi bilo glede nadnaravnosti teh besedil kaj rečeno, objavljamo iz teh besedil nekaj misli o molitvi rožnega venca:
»Prosim za ponižno in močno molitev rožnega venca na kolenih: Pokleknite z menoj! Pokleknila bom z vami in vam izprosila Božje usmiljenje! Ko pokleknete z menoj, se dotikate mojega brezmadežnega Srca in jaz posredujem pri usmiljenem Sinu in mogočnem Očetu! S ponižno, močno molitvijo rožnega venca bom izničila moč temnih sil!
K molitvi kličem ves svet: duhovnike, redovnice, vernike, posebno mlade. Ne čakajte, duše se pogubljajo! Vztrajno vas kličem: pomnožite in oživite ponižno skupinsko molitev rožnega venca! Ustanovite trdno in vztrajno ponižno skupinsko molitev ponižnih duš!
Na kolenih se rešite zla, z molitvijo rožnega venca na kolenih zavračajte zlo in nasilje, strahote, ki bodo dosegle neponižni grešni svet, oddaljite nevarnosti!
S ponižno molitvijo rožnega venca odpirate nebeške milosti odpuščanja! V dejanjih molitve, žrtve in pokore se uničuje oblast zla. Vsi ste poklicani k molitvi in žrtvovanju!«
zapisala dr. Marija Ravnihar

1 komentar:

  1. BOG je. Ponižno se sklanja k nam. Sedaj je čas, da ga prosimo za usmiljenje. Molite RV, Povabite Jezusa v svoje srce. Le v njem je rešitev.On je naš edini Odrešenik. Amen. NAJ BO HVALJENO , ČEŠČENO IN MOLJENO PRESVETO SRCE JEZUSOVO IN MARIJINO SEDAJ IN VEKOMAJ.

    OdgovoriIzbriši